Inici / Coneix SQV / Entorn geogràfic

Entorn geogràfic

Entorn geogràfic

Sant Quirze del Vallès està situada en una de les zones més privilegiades de Catalunya. Centre neuràlgic  de vials principals de comunicacions  a nivell europeu, com són la  E-9 i la C-58, Sant Quirze és una ciutat d'oportunitats, on la innovació s´ha convertit en un dels motors econòmics.
La bona situació de la ciutat és veu optimitzada gràcies a la qualitat natural del terme municipal, envoltat de boscos i part destacada del Corredor Verd.
Aquest corredor és una franja d'un quilòmetre aproximadament que connecta dos grans zones de gran riquesa biològica com són el parc de Collserola i el parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Aquest espai natural, que a Sant Quirze pren el nom de Serra dels Galliners,  permet que la fauna i la flora puguin viure i salvar els obstacles artificials que comporten els grans vials de comunicacions.


Sant Quirze i la natura
L'entorn geogràfic de Sant Quirze més valorat per la seva ciutadania és, a banda de les bones comunicacions, la immersió real en la natura de la que gaudeixen els seus residents. Sant Quirze del Vallès és una de les ciutats que té més metres quadrats de verd per habitant.


Òptima xarxa de comunicacions
A banda de les connexions viàries, l'enclavament de la ciutat, amb la serra de Galliners com a marc visual, té bones connexions amb el transport públic. Sant Quirze és a tan sols 20 minuts del centre de Barcelona en tren, fet que també és molt valorat pel conjunt de la ciutadania.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto